Yhteystiedot ja ajanvaraus

Liinu’n sijaitsee Karhupuiston laidalla Fleminginkadulla.

Kun tulet hoitoon, varaan koko tilan sinua varten. En vastaa kesken hoidon puhelimeen, vaan keskityn kokonaan sinuun ja hoitotilanteeseen – tämän vuoksi hoitoajan varaaminen ei yleensä onnistu puhelimitse. Sähköposti on paras ja nopein tapa!

Hoitola on auki tuote- ja lahjakorttiostoja varten ilman ajanvarausta heinäkuussa tiistaisin 18-20 ja keskiviikkoisin 10-12. Poikkeusaikatauluista (lomat, mahdolliset sairastumiset) ilmoitan hoitolan fb-sivuilla ja instagramissa – tarkistathan ne varmuuden vuoksi! Mikäli nämä ajat eivät sovi sinulle tai tahdot oman, kiireettömän shoppailuajan, on mahdollista sopia siitä erikseen. Otathan tällöin yhteyttä minuun sähköpostitse.

Täyden varauskalenterin vuoksi en valitettavasti myy hoitolahjakortteja. Lahjakortti ihonhoitokonsultaatioon tai tuotteiden hankintaan on sen sijaan saatavilla.

Voit tilata kaikkia valikoimassani olevia tuotteitani myös verkkokaupasta, jolloin ne saapuvat helposti lähipostiisi. Autan sinua mielelläni myös verkkokauppaostoksiin liittyvissä kysymyksissäsi.


Tällä hetkellä en voi ottaa vastaan uusia hoitoasiakkaita, hoitokalenteri on täynnä vuoden 2018 loppuun saakka. Uudet konsultaatioasiakkaat ovat tervetulleita, tapaaminen saadaan järjestettyä noin kuukauden sisällä.


Liinu’n organic beauty

Karoliina Rauhala
Fleminginkatu 8 lh 1, 00530 Helsinki
044 028 7271
karoliina.rauhala@gmail.com


Hoitola auki ajanvarausten mukaan.
Hoitolan shoppi heinäkuussa auki tiistaisin 18-20 ja keskiviikkoisin 10-12 ilman ajanvarausta, tuotenoudot muutoin ajanvarauksella.