Yhteystiedot ja ajanvaraus

Liinu’n sijaitsee Karhupuiston laidalla Fleminginkadulla.

Kun tulet hoitoon, varaan koko tilan sinua varten. En vastaa kesken hoidon puhelimeen, vaan keskityn kokonaan sinuun ja hoitotilanteeseen – tämän vuoksi hoitoajan varaaminen ei yleensä onnistu puhelimitse. Sähköposti on paras ja nopein tapa!

Hoitola on auki tuote- ja lahjakorttiostoja varten ilman ajanvarausta aina tiistaisin 18-20, keskiviikkoisin 10-12 ja torstaisin 15-16. Poikkeusaikatauluista (lomat, mahdolliset sairastumiset) ilmoitan hoitolan fb-sivuilla ja instagramissa – tarkistathan ne varmuuden vuoksi! Mikäli nämä ajat eivät sovi sinulle tai tahdot oman, kiireettömän shoppailuajan, on mahdollista sopia siitä erikseen. Otathan tällöin yhteyttä minuun sähköpostitse.

Täyden varauskalenterin vuoksi en valitettavasti myy hoitolahjakortteja. Lahjakortti ihonhoitokonsultaatioon tai tuotteiden hankintaan on sen sijaan saatavilla.

Voit tilata kaikkia valikoimassani olevia tuotteitani myös verkkokaupasta, jolloin ne saapuvat helposti lähipostiisi. Autan sinua mielelläni myös verkkokauppaostoksiin liittyvissä kysymyksissäsi.


Seuraavat vapaa kasvohoidot löytyvät 4-6 kuukauden päästä, mutta ihonhoitokonsultaatio voidaan järjestää huomattavasti lyhyemmällä varoajalla ennen ensimmäistä hoitoasiakasta tai viimeisen hoitoasiakkaan jälkeen.


Liinu’n organic beauty

Karoliina Rauhala
Fleminginkatu 8 lh 1, 00530 Helsinki
044 028 7271
karoliina.rauhala@gmail.com


Hoitola auki ajanvarausten mukaan.
Hoitolan shoppi auki tiistaisin 18-20, keskiviikkoisin 10-12 ja torstaisin 15-16 ilman ajanvarausta, tuotenoudot muutoin ajanvarauksella.