69,00

De Mamiel Pure Calm Cleansing Dew

Täyteläinen, hellä ja kosteuttava puhdistusöljy, joka puhdistaa iholtasi lian, meikit ja saasteet.

Kuvaus

Tämä täyteläinen, hellä ja kosteuttava puhdistusöljy puhdistaa iholtasi lian, saasteet ja modernin elämäntavan mukanaantuomat stressitekijät. Se vahvistaa ihon omaa luonnollista suojakerrosta tarkkaan valittujen rauhoittavien ja vahvistavien kasvipohjaisten ravintoaineiden ravitessa ja uudistaessa ihoa syvältä.

Irrottaa iholta meikin ja saastepartikkelit 

Meikin jäänteet, lika ja raskasmetallit luovat iholle tulehdustekijöitä ja vahingoittavat ihoa solutasolla. Tämä älykkäästi ja samalla hellävaraisesti toimiva puhdistustuote hajottaa ja nostaa iholta likajäämät sekä jättää ihon raikkaan puhtaaksi ja uudistuneeksi.

Rauhoittaa ja uudistaa

Pure Calm Cleansing Dew pursuaa tehokkaita luonnollisia antioksidantteja ja välttämättömiä rasvahappoja. Se puhdistaa ja uudistaa tehokkaasti. Anneen tarkkaan valitsema 14 luomulaatuisen yrtin sekoitus, välttämättömät rasvahapot, kasvisterolit ja gamma oryzanol rauhoittaa ja tasoittaa ihoa ja poistaa siitä punoituksen, ärsytyksen, sameuden ja väsyneisyyden merkit. Tämän ainutlaatuisen puhdistusrituaalin jälkeen ihosi on levännyt ja on valmis uuteen päivään.

Neutraloi vapaat radikaalit

UV-säteet ja saasteiden nanopartikkelit aiheuttavat ihosoluissa hajoamis- ja hapettumisreaktioita. Tästä syntyvät vapaat radikaalit hyökkäävät rajusti ihon solukalvoihin ja jättävät ihon kuivaksi ja kosteusköyhäksi. Vapaiden radikaalien neutraloijat, kuten vadelmansiemenöljy, ferulahappo ja kaktusviikunasiemenöljy, etsivät vapaat radikaalit ja tekevät ne vaarattomiksi, jolloin ihon hapettumisvauriot vähentyvät huomattavasti. Ihosolukon toiminta tasapainottuu ja ihon kosteutustasapaino  sekä itsekorjaamiskyky palautuvat.

Tarjoa itsellesi rauhallinen oma hetki

Ottamalla itsellesi hetken aikaa ja hieromalla tätä upeaa aromaattista öljyä rauhassa ihollesi saat yhteyden tuoksu- ja kosketusaisteihisi syvemmällä tasolla. Sypressiuute avaa keuhkojasi ja tukee syvää hengitystä. Sininen kamomilla rauhoittaa ja kutsuu sinut nauttimaan sisälläsi olevasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Päivittäinen rituaali
Ota aamuin ja illoin käsiisi muutamia pumppauksia Calm Cleansing Dew -puhdistusöljyä ja lämmitä sitä hetki kämmenissäsi. Nauti öljyn tuoksusta ja hengitä syvään laskemalla kolmeen. Pidätä hetki hengitystäsi kevyesti ja hengitä sitten ulos laskemalla viiteen. Hiero öljy kasvoillesi kostein sormin. Keskity stimuloimaan ihon verenkiertoa ja poista iholta lika, meikki ja saasteet. Emulgoi öljy pienellä määrällä lämmintä vettä, jolloin öljy muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele ja kuivaa iho tai käytä halutessasi lisätehoa tuomaan De Mamielin puhdistusliinaa. Jos haluat lisäpuhdistusta tai -ravintoa voit tehdä tuplapuhdistuksen käyttämällä Restorative Cleansing Balm -puhdistusbalmia toisena vaiheena. Ennen kaikkea muista rentoutua ja keskittyä puhdistusrituaaliisi – näin saat rakennettua yhteyden ihoosi ja kaikkiin aisteihisi.

Sananen Anneelta
Pure Calm Cleansing Dew puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja ulkoiset haittatekijät, jotka ovat kerääntyneet iholle päivän kuluessa. Se käärii ihosi ja mielesi syvän rauhan ja uudistavan puhtauden tunteeseen.”

Annee on rajoja ylittävä tieteentekijä ja asialleen omistautunut hyvinvointiartesaani. Hän on kehittänyt täysin oman tapansa työskennellä kauneudenhoidon alalla yhdistämällä modernin tieteen, aromaterapian, akupunktuurin, kiinalaisen lääketieteen ja holistisen filosofian.

Tärkeät raaka-aineet

Tuotteemme ovat puhtaita, tehokkaita ja täynnä aktiiviaineita, sillä valitsemme parhaat ja kasviravinteita täynnä olevat raaka-aineet korkealaatuisimmilta viljelijöiltä ympäri maailmaa. Kiinnitämme suurta huomiota kasvin kasvun kaikkiin vaiheisiin, lähtien maaperästä, jossa kasvit kasvavat. Kasvien kemiallisen koostumuksen kokonaisvaltainen ymmärrys ja se, miten ne toimivat yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa on äärimmäisen tärkeää, jotta voimme varmistaa että niiden maksimaalinen elinvoima ja teho säilyvät.

INCI:Ricinus communis (castor) seed oil*, Oryza sativa (rice) bran oil, Polyglyceryl-3 Caprate***, Camellia oleifera (camellia) seed oil*, Rosa canina (rosehip) fruit oil*, Rubus idaeus (raspberry) seed oil, Octyldodecanol***, Opuntia ficus-indica (prickly pear) seed oil*, Ribes nigrum (black currant) seed oil*, Citrus paradisi (grapefruit) peel oil*, Boswellia papyrifera /sacra/serrata (frankincense) resin oil**, Cupressus sempervirens (cypress) leaf oil*, Aqua/water/eau, Helianthus annuus (sunflower) seed oil*, Agonis fragrans (fragonia) branch/leaf oil, Eriocephalus punctulatus (cape chamomile) oil, Pelargonium graveolens (geranium) leaf oil, Tanacetum annuum (blue tansy) flower oil*, Tocopherol (vitamin E), Dalbergia sissoo (rosewood) wood oil, Lavandula angustifolia (lavender) flower/ leaf/stem oil, Achillea millefolium (yarrow) flower extract*, Althaea officinalis (marshmallow) root extract*, Arnica montana (arnica) flower extract*, Astragalus membranaceus (astragalus) root extract*, Calendula officinalis (calendula) flower extract*, Centella asiatica (gotu kola) root extract*, Daucus carota sativa (carrot) root extract*, Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract*, Sambucus nigra (elder) flower extract*, Scutellaria baicalensis (baikal skullcap) extract*, Symphytum officinale (comfrey) leaf extract*, Urtica dioica (nettle) leaf extract*, Trifolium pratense (red clover) extract*, Equisetum arvense (horsetail) extract*, Cardiospermum halicacabum (balloon vine) flower/leaf/ vine extract*, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, Citral ̊, Citronellol ̊, Geraniol ̊, Limonene ̊, Linalool ̊
Menyanthes trifoliate (bogbean), Aconitum napellus (monkshood), Parnassia palustris (grass-of-parnassus), Grand Quintile, Pinus sylvestris (grand- mother pine), Trientalis europaea (chick- weed wintergreen) and Helleborus foetidus (english bearsfoot), Linum bienne (pale flax). 

*** ECOCERT Certified/Approved
*Certified organic
*Natural essential oil constituents
**Wild harvested
Flower and Environmental essences

100 ml, lasipullo pumppunokalla

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “De Mamiel Pure Calm Cleansing Dew”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *