Hoidot

Kasvohoidoissa käytän Kypris, May Lindstrom, Vintner’s daughter, de Mamiel, In Fiore, Suki, Sacred nature ja Patyka -luonnonkosmetiikkatuotteita ihosi tarpeiden mukaan. Ennen varsinaisen hoitoajan alkua kartoitamme tilanteesi ja toiveesi keskustelemalla ja hoidon päätteeksi kerron sinulle huomioistani ja mahdollisista suosituksistani – varaathan tämän vuoksi hoitolavisiittiä varten hiukan pidemmän ajan kuin varsinainen listan mukainen hoitoaikasi on. Jos epäröit, mikä hoito sinulle parhaiten sopii, ei sinun tarvitse valita sitä itse. Voit vain saapua ja jättää loput minun huolekseni.

En jätä sinua hoidon aikana yksin; jos kasvoillasi vaikuttaa vaikkapa naamio, saat nauttia samaan aikaan ihanasta pää- tai hartiahieronnasta.


Kevätkauden 2019 hoitokalenteri on auki, jäljellä on aamu- ja päiväaikoja tammi-kesäkuulle. Uusille hoitoasiakkaille suosittelen konsultaatiota joitakin kuukausia ennen hoitoa.


Peruuttamattomista tai alle 24 tuntia ennen hoidon alkua perutuista ajoista veloitetaan hinnaston mukainen summa! Peruthan siis aikasi viimeistään vuorokautta aikaisemmin.

Täyden varauskalenterin vuoksi en valitettavasti myy hoitolahjakortteja. Lahjakortti ihonhoitokonsultaatioon tai tuotteiden hankintaan on sen sijaan saatavilla.

Rauhoittava, kosteuttava kasvohoito, 45 min, 90 €

Ravitseva, ihoa hellivä kasvohoito, joka soveltuu erityisen hyvin kuivalle ja herkälle iholle. Karheus ja punoitus saavat kyytiä ja tilalle tulee tasasävyinen, raikas ja kosteutettu iho.

Kirkastava, ihon hapenottokykyä parantava ja puhdistava kasvohoito, 60 min, 107 €

Erityisesti tukkoiselle, väsyneelle ja kirkastusta kaipaavalle iholle sopiva kasvohoito. Loistava myös seka- ja rasvaiselle iholle. Napakka hedelmähappokuorinta uudistaa ihon upeasti ja tehokas shiatsuvaikutteinen hieronta saa kuona-aineenvaihdunnan liikkeelle.

Anti-age -kasvohoito,
60 min, 123 €

Napakkuutta, ryhtiä ja kirkkautta iholle tuova kasvohoito, jossa tähdätään ihon oman kollageenin- ja elastaanintuotannon tehostamiseen. Hedelmähappokuorinta poistaa ihon sameuden ja mahdollistaa aktiiviaineiden imeytymisen syvälle. Tehokas, rullaava sidekudoshieronta aktivoi kasvojen ja kaulan soluaineenvaihduntaa tuntuvasti, minkä lisäksi nesteitä poistava hieronta selkeyttää kasvonpiirteitä.

Tuotekonsultaatio
60 min 120 €

Sisältää 120 euron arvosta vapaasti valitsemiasi tuotteita. Kartoitamme yhdessä ihonhoitotarpeesi ja -ongelmasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan tuotekokonaisuuden.