Palvelut

Tarjoan kasvohoitoja parhaiden luonnonkosmetiikkasarjojen kanssa. Olen valinnut hoitolaani toimivimmat ja tehokkaimmat luomusarjat, jolloin hoitotulokset näkyvät välittömästi. Hoitolavisiitin jälkeen lähdet kotiin rentoutuneena ja täynnä rauhallista energiaa.

Minulle luonnonkosmetiikka on sekä arvovalinta että tehokkuuskysymys. Hyvän ekokosmetiikan täytyy pystyä ohittamaan parhaan synteettisen kosmetiikan vaikutukset. Olen hyvin tarkka tuotteideni toimivuudesta ja olen päätynyt käyttämiini sarjoihin pitkän kokeilun ja testauksen kautta. Olen ollut monen edustamani sarjan kohdalla ensimmäinen jälleenmyyjä Suomessa, ja etsin jatkuvasti valikomaani uusia, laadukkaita brändejä, joissa on sitä jotain. Samalla ammattitaitoni pysyy yllä laajan vertailupohjan ansiosta. Voin suositella sarjojani täydestä sydämestäni sillä näen tulokset sekä omallani että asiakkaideni iholla.

Ihon- ja kauneudenhoito on ihanaa, helppoa ja nautittavaa — ja samanaikaisesti tarkan hoitosuunnitelman, mietittyjen tuotekokonaisuuksien ja ravinnon, elämäntilanteen ja persoonan huomioimista. Minulta et saa liukuhinhnamaista hoitoa, vaan yhdistämällä sinun toiveesi ja mahdolliset kauneusongelmasi minun ammattitaitooni ja huippulaadukkaisiin tuotteisiin saamme aikaan tuloksia, elämyksiä ja sinulle voimavaroja ja innostusta. Konseptini on yhdistää hoitola- ja kotihoito siten, että kokonaisvaikutukset eivät rajoitu ainoastaan muutaman kerran vuodessa tapahtuviin hoitoihin. Mietimme hoidon tai konsultaation yhteydessä mukaasi tuotteet joiden kanssa sinulle tulee hyvä, kokonaisvaltaisesti hoidettu olo myös kotona. Kun hoitosuhde on jatkuva, ei hoito myöskään jää irralliseksi kertakäynniksi vaan vaikutus syvenee ajan ja yhteisen vuorovaikutuksemme kanssa. En tee irrallisia hemmotteluhoitoja, vaan koti- ja hoitolahoito kulkevat käsi kädessä.