Cerulean – ihon tehokasta syvähoitoa yöksi

Kypriksen uusin tulokas, Cerulean, on naamion ja yötuotteen hybridi. Cerulean on äärimmäisen kosteuttava ja antaa täyteläistä, raikasta, vesimäistä kosteutta, joka ei tuki ihoa. Vesimäisyys ei tässä yhteydessä tarkoita huokoista, haihtuvaa ja hetken iholla olevaa kosteutta, sillä naamio kykenee sitomaan kosteustekijät syvälle ihoon ja pitämään kosteuden kudoksissa pitkään. Kosteuttavien vaikutustensa lisäksi tuote on hyvin rauhoittava, joten herkkäihoisten kannattaa höristää korviaan. Rauhoittavat vaikutukset menevät ihon reagointirakenteiden tasolle saakka, jolloin hermoileva ja ärtyvä iho rauhoittuu ja kykenee laskemaan ylikierroksilla olevia suojamekanismejaan pitempiaikaisesti. Pyhän kolminaisuuden kolmantena sakarana mukana on laajakirjoinen, solutasolle menevä anti-age-vaikutus – iho paitsi siloittuu, täyteläistyy ja napakoituu, myös tiivistyy ja tihentyy. Vaikutus ei tunnu pelkästään pintajuonteissa tai -rypyissä vaan kudoksissa saakka.

cerulean3

Yönaamio on arvokas, 225 euroa – mihin hinta pohjautuu? Cerulean on pitkän, teknisen suunnittelutyön tulos ja sen on käytetty enemmän tutkimusta kuin mihinkään muuhun Kypriksen tuotteeseen. Raaka-aineet ovat poikkeuksellisen arvokkaat ja syvävaikutteiset  ja ne on käsitelty niin, että ne voivat imeytyä mahdollisimman syvälle, juuri haluttuun kohtaan ihokudosta. Seuraavat kolme erityistä raaka-ainetta nousevat päärooliin tehokkuutensa vuoksi:

  • wakame-levä tehostaa ihon hapenottokykyä huimasti, minkä lisäksi se pehmittää, kosteuttaa ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Se pitää ihon kollageenintuotannon tehokkaana vahvistamalla ihon omia fibroblastisoluja, mikä korjaa ja rakentaa ihoa sisältä päin. Cerulean-naamiossa käytetty wakame on fermentoitu ja suodatettu, ja tällä prosessilla siitä saadaan käyttöön hyvin laajakirjoiset hyödyt. Se tehostaa ihon hapenottokykyä 33 prosentilla jo viidentoista minuutin vaikutusaikana.
  • meripiikkiputken kantasolut napakoittavat ja tiivistävät ihoa, uudistavat sitä ja tekevät ihosta kuulaan ja heleän. Kantasolujen sisältämät kasvutekijät auttavat stimuloimaan ihon omaa uudistumista solutasolla, mikä on avain syvempään ihoa korjaavaan tehoon.
  • peptidit, erityisesti biomimeettinen tetrapeptidi, pehmentävät ja täyteläistävät ihoa silminnähtävästi. Ne pitävät huolta ihon sisäisten toimintojen yhteensopivuudesta ja siitä, että ihon sisäiset viestienkuljetusmekanismit toimivat. Tetrapeptidi kykenee tiivistämään ihon sidekudosta, joka on joustavan ja napakan ihon perusta.

Kauniin sininen ja raikkaalta tuoksuva geelimäinen hyytelö toimii tehokkaimmin yötuotteena. Naamiokäytössäkin saat siitä ihanan pikavirkistyksen, varttitunnin vaikutusajan jälkeen peilistä katsoo levännyt, pehmeä ja tasainen iho, mutta mullistavammat vaikutukset alkavat näkyä muutaman viikon yökäytön jälkeen. Tuotteen korjaavien ja rakenteita vahvistavien vaikutusten myötä iho tuntuu tiiviimmältä, kiinteytyneemmältä ja naamion syvävaikutteisuuden todella tuntee.

cerulean4

Itse käytän Ceruleania yönaamiona noin joka toinen ilta ja levitän sen alle öljyn. Näin tuote imeytyy erinomaisesti eikä jätä iholle geelimäistä pintaa. Geeli on äärettömän riittoisa, ja ennustankin, että kaivelen vasta avatun naamioni viimeiset tipat keväällä purkin reunoilta. Ihon kosteutus on turvattu koko kylmän syksyn ja talven ajaksi!

Ostaessasi Ceruleanin syyskuun kahden ensimmäisen viikon aikana saat lahjaksi veloituksetta Kypriksen Antioksidant dew -seerumin, joka on valikoimani ostetuin tehokosteuttaja. Lahja lisätään tilaukseesi automaattisesti, et tarvitse erillistä alekoodia. Nautinnollisia naamiohetkiä!

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Postikulut veloituksetta yli 100 e arvoisiin tilauksiin! Piilota tämä ilmoitus