Viisi suosikkibrändiäni ja niiden parhaat tuotteet

Hoitolan viisivuotissynttäreiden kunniaksi päätin tehdä postauksen laajan valikoimani viidestä suosikkibrändistäni, jotka ovat kaikki parasta-mitä-rahalla-saa -helmiä. Nostan esille jokaiselta merkiltä yhden ehdottoman timanttituotteen sekä kolme kokeile-myös-näitä -purnukkaa. Kaikkien kohdalla voisin todeta, että tuotteet ovat enemmän kuin pelkkää laadukasta kosmetiikkaa. Jokaisen näistä brändeistä olen etsinyt maailmalta ja tuonut ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomeen. Mitä seuraavista olet jo testannut, löytyvätkö minun suosikkini myös sinun parhaista parhaat -listaltasi?

top5infiore
In Fiore
Jos saisin valita yhden ainoan brändin, jota käyttäisin tästä päivästä hamaan hautaan, se olisi In Fiore. Toimivat, tehokkaat ja aistilliset tuotteet tekevät enemmän kuin lupaavat, sarjan sisältä löytyy laaja valikoima eriasteisia tuotteita helppokäyttöisistä ja keskihintaisista purnukoista hinnakkaampiin top-end-tuotteisiin. Sarjan äiti, yhdysvaltalainen Julie Elliot hyödyntää tuotekehityksessä laajaa vaihtoehtolääketieteen ja esoteerisen maailman ymmärrystään ja sen todella huomaa – etenkin tietyissä tuotteissa on selkeä korkeamman värähtelyn fiilis, joka on tämän maailman toiselle puolelle ulottuvaa.

 • Timanttituote: Creme de Fleur -voide on jumalaisin, tehokkain ja kosteuttavin voide mihin olen koskaan törmännyt. Ennen tähän tutustumistani jätin voiteet käyttämättä aina, kuin suinkin voin – seerumin ja öljyn kombo tuntui hengittävämmältä ja omemmalta. Creme de Fleuria vetelen iholle kesät talvet ja nautin joka tipasta. Kosteutuskyky, ihotuntuma, tehokkuus – täysiä kymppejä. Iho tuntuu napakalta, hengittävältä, kirkkaalta ja ravitulta. Ohuessa voiteessa yhdistyy seerumin teho ja tuntu, ja vaikka tuote humpsahtaa ihoon saman tien, se tyydyttää janoisimman ja kuivimmankin hipiän tarpeet jopa pakkasaikaan.
 • Kolme perintöprinsessaa:
   • Treate gentle cleansing emulsion on helppo, tehokas ja hellä putsari. Puhdistusmaito poistaa tiukankin meikin silkkisesti ja nopeasti, hankailut saa jättää sikseen. Se emulgoituu ja huuhtoutuu täydellisesti ja jättää hoidetun, hengittävän ja puhtaan ihon. Tuotteeseen rakastuvat puhdistusmaitofanit ja minunkaltaiseni maitoangstikot, joille ”hoitava pinta” on yleensä kirosana ja synonyymi klähmäiselle, tunkkaiselle lopputulokselle. Sanomattakin on selvää, että In Fioren maidon kohdalla negatiiviset määreet ovat turhia – harvoin helppous ja äärimmäinen hoitava tehokkuus yhdistyvät näin erinomaiseksi lopputulokseksi.
   • Complexe de fleur -seerumi on tehokas superseerumi kiinteytyksen kaipuuseen, juonteiden mataloittamiseen ja hipiän heleyttämiseen. Olen ristinyt tämän anti-ageseerumi hamsteriposkien niittaajaksi, sillä se kykenee napakoittamaan kudosta näkyvästi pintaa syvemmältä. Sukulahjaksi saamani vuosien myötä painovoimaa tottelevat leukaperät singahtavat ylemmäs aina, kun otan iholleni kuurin Complexe de fleuria. Seerumi on hinnakas mutta tehon huomattuasi pidät sitä joka pennin arvoisena.
   • Solution botanique -öljyt kuuluvat In Fioren korkeiden vibojen tuotteisiin. Olen kirjoittanut öljykolmikosta laajemmin täällä ja kehotankin sinua lukemaan artikkelin, jotta saat parhaan kuvan tuotteiden upeudesta. Jokin näissä öljyissä kolahtaa itseni kohdalla tosi syvälle. Joskus Calendula on parasta mitä tiedän, joskus voisin valella itseni Fleur vibrantella ja huumaantua jasmiinin tuoksusta. Tuotteen hinta-laatusuhde on erinomainen: jättipullon litrahinta ei päätä huimaa, vaikka kertaostokseen joutuukin satsaamaan.

top5may

May Lindstrom
Kun otin Mayn tuotteet valikoimaani tutustuin ensimmäistä kertaa enemmän-kuin-kosmetiikka -maailmaan. Mayn viettelevän mystiset tuoksut, syvälle menevät vaikutukset, ympärille kääritty kutsu keskittyä itsehoitoon ja omaan syvään ytimeen lumosivat minut ja monet asiakkaani täysin. Tuotteet ovat todella jotakin sellaista, mitä ei muilta sarjoilta löydy. Mayn tinkimätön halu tehdä laadukkainta, tuoreinta ja parasta kosmetiikkaa näkyy tuotteissa ja käytännöissä, jotka hän on rakentanut brändinsä ympärille tyhjästä. Ehdoton kielto myydä tuotteita alennuksella, tiukka tuoreuspolitiikka ja erittäin valikoiva jälleenmyyjäverkosto mahdollistavat sen, että tiedät olevasi aina parhaassa mahdollisessa huomassa käyttäessäsi Mayn tuotteita. Aretha Franklinin sanoin – r-e-s-p-e-c-t.

 • Timanttituote: Tätä ei edes tarvinnut miettiä: Honey mud on autiosaari-tuotteeni, se yksi ja ainoa, minkä ottaisin jos minun pitäisi olla vuosi yhden kosmetiikkatuotteen varassa. Savimainen, tahmean hunajainen ja suklaisen tuoksuinen tahna taipuu sekä hellän tehokkaaksi puhdistajaksi että does-it-all -naamioksi. Ei ole ihoa joka ei nauttisi Honey mudin tasapainottavasta, kirkastavasta, puhdistavasta, rauhoittavasta ja kiinteyttävästä vaikutuksesta. Moni miettii ensimmäisellä ostokerrallaan yli satasen ostavan tuotteen hintaa mutta huomaa, että suurikokoinen purkki kestää pitkään, teho vakuuttaa ja kaiken lisäksi tiivistemuotoinen olomuoto mahdollistaa miedon vedellä tai kasvovedellä ohentamisen ilman, että hyödyt kärsivät.
 • Kolme perintöprinsessaa:
  • Jasmin garden -kasvoveden tuoksu itsessään saisi minut haluamaan suihkutella tätä kukkaiselta ja syvältä maalta tuoksuvaa nektariinia kasvoilleni ja koko vartalolleni. Huomaa konditionaali – kroppasuihkuttelun jätän sniiduna väliin. Kun jumalaiseen tuoksuun ympätään paras mahdollinen teho, jonka kasvovesi voi antaa, ollaan parhaan äärellä. Kasvovesi on Jasmin gardenin kohdalla alakantin arvio, sillä raaka-aineet ja vaikutukset siirtävät tuotteen lähemmäksi seerumin kategoriaa. Pehmeän suihkautuksen antava spray-nokka varmistaa, että tuotetta ei tule tuhlailtua ja siksi purkki kestääkin pitkään.
  • Clean dirt on todellinen monitoimituote. Jauhemainen, veden kanssa aktivoitava tuote on käytettävissä putsarina, kuorintana ja naamiona, ja kuorintatuotteena voit säädellä sen napakkuutta valitsemalla mitä jauheen ja veden sekaan sekoitat. Itse teen yleensä miksauksen pelkästä Clean dirtistä ja vedestä, mutta jos kaipaat pehmeämpää tehoa voit sujauttaa joukkoon nokareen Honey mudia tai jotakin kasvo- tai puhdistusöljyä jotka antavat lopputulokselle pehmeyttä ja liukuvuutta. Jauheessa on lämmittäviä ja huokosia avaavia mausteita (piparkakun tuoksu tulee inkivääristä, neilikasta ja kanelista!), joiden ansiosta tuntuu, että kuorinnan jälkeen iho suorastaan haukkoo happea parantuneen hapenottokyvyn seurauksena. Suuri määrä c-vitamiinia kirkastaa ihon hedelmähappokuorinnan tasoisesti. Putilo kestää viikottaisessa käytössä vähintään vuoden, harvemmin käytettynä tietysti pidempään. Tämä tekee tuotteesta jälleen kerran hinta-laadullisesti todellisen löydön.
  • Youth dew on ihana kasvoöljy, suloisesti maalle ja mullalle tuoksuva ja väriltään syvän ruskeankultainen. Se jakaa mielipiteitä ehkäpä enemmän kuin moni muu kasvoöljy – niille joille se sopii se on erinomainen, syvävaikutteisen tasapainottava ja saa aikaan upean hehkun, mutta joillakin sen teho jää aavistuksen pintavaikutteiseksi. Tämän vuoksi neuvon kaikkia Youth dewiä harkitsevia koettamaan tuotteen ensin hipiälleen. Kolahdus tapahtuu aika lailla hetimiten, joten jo yhden tai kahden käyttökerran jälkeen tietää, onko tässä oma uusi lempijuttu. Moni Vintner-käyttäjä tekee säännöllisen syrjähypyn Youth dewin pariin, mikä kertoo, että äärimmäisen korkealaatuisen öljyn äärellä ollaan.

top5demamiel

De Mamiel
Maanläheinen de Mamiel ei huutele erinomaisuuttaan. Pieni brittisarja ei juuri itseään mainosta ja on hyvin down-to-earth, mutta silti se pokkaa jatkuvasti kansainvälisen lehdistön vuosiarvoissa parhaiden tuotteiden palkinnot useissa kategorioissa. Tuotteiden takana oleva Annee de Mamiel on aromaterapian ja kiinalaisen lääketieteen velho, ja se näkyy tuotteissa ihanina, syvävaikutteisina tuoksuina ja eteeristen öljyjen valintoina, kiinnostavina, harvinaisempina raaka-aineina ja juurevana, lempeän aitona fiiliksenä. Koska de Mamiel tulee Euroopasta se on meille suhteessa jenkkisarjoja edukkaampaa – jos hankit de Mamielia Yhdysvalloista, hyppäävät hinnat mannertenvälisten verojen vuoksi jo luksuskategoriaan.

 • Timanttituote: Exhale daily hydrating nectar spf-voiteen kohdalla ylisanani meinaavat loppua kesken. Siinä missä voisin ilta-aikaan hukuttautua In Fioren Creme de Fleuriin, valelen hipiäni aamuisin ympäri vuoden Exhalella. Se tekee kaiken: imeytyy salamannopeasti, antaa iholle kauniin kuullon ja hehkun, kosteuttaa erinomaisesti, tasoittaa ihon sävyä ja antaa luonnollisten filtteriensä avulla spf 30 -suojan uv-säteiltä. Tuote meinaa loppua hyllystä vaikka yritän varautua kysyntään – brittivalmistaja ei meinaa pysyä valmistustahdissaan perässä!
 • Kolme perintöprinsessaa:
  • Restorative cleansing balm on puhdistusbalmi-naamiokombo, josta nautin erityisesti silloin kun tahdon fiilistellä iltapuhdistuksessa balmin hunajaisen sitruksista tuoksumaailmaa, täyteläistä ja liat syvältä irrottavaa koostumusta sekä tasoittunutta ja pehmeää hipiääni. Balmilla on vannoutunut kannattajajoukko eikä syyttä – konstailematon, tehokas ja pehmeä balmi on yksi ihanimmista liinapuhdistustuotteista, jonka tiedän.
  • Seasonal oil -kasvoöljyt ovat de Mamielin suosituin tuote – uusia kausiöljyjä jonotetaan ja odotetaan. Öljynelikon taustalla on ajatus siitä, että iho tarvitsee erilaista hoitoa eri vuodenaikojen kohdalla muuttuvien ilmastotekijöiden ja vaihtuvan energeettisen ympäristön vuoksi. Kiinalaisen lääketieteen tietämykseen perustuvat öljyt ovat tuoksultaan huumaavan aromaattiset, jättävät iholle poikkeuksellisen kuulaan heleyden ja onnistuvat yhdistämään samaan pulloon monen eri ihohaasteen tarvitseman tehon.
  • Brightening cleanse & exfoliate on jauhemainen, lähes rakeeton kuorinta, joka poistaa kuollutta solukkoa hämmästyttävän tehokkaasti hinkkaamatta herkintäkään ihoa liiaksi. Sen sisältämä raakakaakaojauhe auttaa napakoittamaan ja kirkastamaan ihoa ja tasapainottaa talintuotantoa kuivattamatta sitä. Jauhe on riittoisa ja toimii kuorintaominaisuutensa lisäksi mahtavana naamiona. May Lindstromin Clean dirt -kuorintaan verrattuna Brightening cleanse & exfoliate on huomattavasti hellävaraisempi muttei pliisu.

top5kypris

Kypris
Jos seuraat Kypristä sosiaalisessa mediassa saatat erehtyä luulemaan, että Kypriksen brändi rakentuu kauniiden pullojen ja hiukan höttöisen selfhelp-puheen varaan. Viittaukset kauneuden itseisarvoisuuteen ja syvän minän löytämiseen ovat toki tärkeitä, mutta Kypris voisi nostaa esille paljon muutakin – mahtavan toimivat tuotteet äärettömän korkealaatuisine raaka-aineineen, nimittäin. Siinä missä In Fiore, de Mamiel ja May ovat elämyksellisen, käsinpullotetun artesaanikosmetiikan huippukategoriaa, valloittaa Kypris teknisemmän parhaimmiston kärkipaikan. Seerumit ja naamiot ovat nerokkaita luomuksia, joista et ikinä koostumusten perusteella arvaisi niiden olevan täysin luonnollisia. En ole vieläkään kyennyt ratkaisemaan, miksi Kypriksen kasvo- ja vartaloöljyt ovat sellaisia kuin ovat – imeytyviä, megakosteuttavia, vaikutuksiltaan kuin tuotteeseen olisi mystisesti yhdistetty öljyn ja voiteen kosteudensitomiskyvyt. Muutaman akneasiakkaan kohdalla Kypris on ollut se ratkaiseva steppi, jolla sitkeän näppyilevä iho on saatu rauhoittumaan ja tyyntymään pysyvästi.

 • Timanttituote: Moonlight catalyst on uudistava, kevyesti kuoriva ja ihon uusiutumiskykyä parantava seerumi, joka lupaa olla luonnollinen vaihtoehto retinoleille. Vaikutukset toimivat parhaiten napakkuutta ja anti-age-vaikutusta kaipaaville, mutta myös tukkeutuva- ja näppyileväihoiset saavat mahtavia tuloksia kun huokosten suut pysyvät hengittävämpinä. Kuorivuudestaan ja uusiutuvuudestaan huolimatta geelimäinen seerumi ei kuivata, vaan antaa raikasta, vesimäistä kosteutusta. Pelkästään yökäyttöön tarkoitettu tuote kestää reilusti yli puoli vuotta ja sen hinta voisi tehonsa puolesta olla kaksinkertainen.
 • Kolme perintöprinsessaa:
  • Antioksidant dew on varmasti hoitolani myydyin seerumi. Äärettömän kosteuttavana, rauhoittavana ja kirkastavana tuotteena se vastaa kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Ohut, maitomainen koostumus levittyy ihanasti ja on paras pohja öljylle tai voiteelle. Muutama tippa riittää levittymään iholle kauniisti, mutta itse rakastan hieroa kokonaisen pipetillisen kasvoveden päälle. Se hulahtaa ihoon nopeasti ja ihosta tulee tosi täyteläisen ”pulleutettu” (oma käännökseni englannin plump-sanalle). Tuoksuttomuuden vuoksi tuote sopii myös tuoksuallergikoille. Rikkoutuneen gramofonin tavoin totean jälleen, että hinta-laatusuhde on mahtava.
  • Glow philtre on Moonlight catalystin naamioversio. Nerolilta tuoksuva läpikuultava geeli tekee lähes kaiken mitä naamiolta voi kaivata – kirkastaa, kosteuttaa, uudistaa, napakoittaa, vähentää juonteita ja mataloittaa uurteita. Kuorintavaikutus on hyvin kevyt, joten herkkäihoiset voivat käyttää tätä viikottaisena kuorintana siinä missä normaali- ja paksuihoiset voivat halutessaan käyttää Glow philtren kuorinnan jälkeen naamiona. Käsittämättön ohut kerros riittää, mikä tarkoittaa, että purkki on riittoisa.
  • Body elixir on upein vartaloöljy, jota olen koskaan kokeillut. Se on paksuhko mutta imeytyy saman tien, kosteuttaa huikean hyvin ja tuoksu – se saa nuutuneimmankin aamun lähtemään liikkeelle energisesti. Itselläni vartalonhoito on se, joka ensimmäisenä kärsii väsymyksestä ja kiireestä ja on liiankin helppo jättää väliin, jos vuorokauden tunnit tuntuvat olevan vähissä. Vartaloöljyn suhteen tilanne on sama kuin kasvonaamioiden kanssa: jos en erityisemmin syty käytössäni olevasta tuotteesta, skippaan hoitorutiinit huomattavasti helpommin. Aina kun käytössäni on Kypriksen Body elixir ei väliin jääviä käyttökertoja yksinkertaisesti ole – oikein odotan, että pääsen levittämään sitä hipiälleni suihkun jälkeen. Tuote ei ole halpa, mutta sille, että haluaa hoitaa kroppaansa ja että voi nauttia silkkisestä ja kosteutetusta ihosta hilseilevän kalansuomunahkan sijaan ei ole hintaa.

top5vintner

Vintner’s daughter
Vintner ei esittelyjä kaipaa. Kulttiöljy, joka tekee kaiken ja on sekä synteettisen kosmetiikan käyttäjien että ekotyyppien graalin malja, on parasta mitä voit ihollesi laittaa. Pyöreä, silkkinen öljy tuoksuu taivaalliselta ja tekee kaiken, mitä kosmetiikalta kaipaat. Kosteutusteho, kirkkaus ja pigmentaation tasoittaminen, anti-agevaikutus juonteiden mataloittamisen ja napakkuuden lisäämisen kanssa sekä herkkyyksien ja näppyläisyyden rauhoittaminen – ei ole juttua, mitä tämä öljy ei tekisi. Syvemmän arvion voit lukea täältä. Itse yhdistän Vintnerin seerumin ja voiteen kanssa, mutta monille se riittää yksinäänkin. Koska brändi valmistaa ainoastaan tätä yhtä tuotetta se on samaan aikaan artikkelini timanttituote ja perintöprinsessat – ja se pätee myös vaikutusten laajakirjoisuuteen. Aiemman artikkelini Vintneristä löydät täältä.

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Postikulut veloituksetta yli 100 e arvoisiin tilauksiin! Piilota tämä ilmoitus