Solution botanique -öljyt – ihon, sielun ja sydämen hoitoa

Solution botanique -öljyt ovat kolahtaneet minuun kovaa. Harvoin enää hetkahdan hyvästäkään kosmetiikasta, mutta kun niin tapahtuu, tietää olevansa syvävaikutteisten troppien äärellä. Solution botanique -öljyt ovat Julie Elliotin, In Fioren omistajan ja tuotesuunnittelijan taidonnäyte, jossa hän yhdistää ihonhoidon ja aromaterapeuttisen hoidon tietämyksensä sekä upeiden öljyseosten syvemmälle kehomme energeettiseen puoleen vaikuttavat piirteet. Solution botanique -linja on selkeästi enemmän kuin pelkkää kosmetiikkaa.

Koska Solution botanique -öljyt on tarkoitettu käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle, oletin, että kovin kummoista tehoa tai fiilistä niiltä olisi turha odottaa. Yhdistelmätuotteet eivät minua normaalisti sykähdytä ja kuvittelin öljyjen olevan laimeanhaaleaa, kivalta tuoksuvaa yleistunnelmointia. Erotan laadukkaan öljyn kun saan sen hyppysiini, mutta laatu ei oikein enää yksinään riitä – tuotteessa täytyy olla sitä jotakin selittämätöntä, joka saa tarttumaan purkkiin uudelleen ja uudelleen. Kylppärin kaapistani löytyy monia avattuja kasvoöljyjä ja käytän niitä ihon tarpeen mukaan suhteellisen intuitiiviselta pohjalta. Hyvät öljyt kuluvat, ihan ookoot jäävät käyttämättä ja holvaan ne lopulta sääriini ja reisiini. Tosin nykyään pieni ongelma on se, että jalatkin ovat saaneet omat lempparinsa ja niillekään ei enää riitä mikä tahansa kosteusseos, hih! Solution botaniquet ovat olleet viime aikoina ne, joita on tullut käytettyä eniten, kutakin vuoron perään. Kaikilla kolmella (plus juuri sillä yhdellä jalkatuotteella, joka sattumoisin kuuluu tähän samaan In Fioren sarjaan) on oma, selkeä tonttinsa ja tarkoituksensa ja kukin niistä puolustaa paikkaansa.

solution botanique all

Solution botanique -linja sisältää kolme kasvoille ja vartalolle tarkoitettua öljyä, jotka tulevat ISOISSA pulloissa. Kokonaisuuteen kuuluu myös yksi pelkästään vartalolle, ja täsmennetymmin alaraajoille tarkoitettu öljy, mutta siitä lisää kirjoituksen loppupuolella. Kun pullojen koko on 100 ml ja käyttöiäksi on määritelty puoli vuotta, ei tehokkainkaan lutraaja saa valeltua koko sisältöä kasvoilleen ja kaulalleen – ainakin dekoltee ja käsivarret saavat öljyn muotoon loihdittua ekstrarakkautta. Tämähän ei ole huono juttu, vaan totuttaa meidät siihen, että vartalo kaipaa samaa omistautumista kuin kasvotkin.

Kiintoisaa on, että Solution botanique -yhdistelmäöljyt ovat mielestäni huomattavasti pidemmälle vietyjä kuin In Fioren varsinaiset kasvoöljyt, jotka ovat toki ihania itsessään. Yleensä spesifin kasvoöljyn olettaisi olevan hienostuneempaa ja viilatumpaa tavaraa kuin vartalolle tarkoitetut tuotteet. Juju löytyy In Fioren voimanaisen, Julie Elliotin laajasta holistisen ihon- ja terveydenhoidon tuntemuksesta ja siitä, että Solution botanique -linjassa hän on laajentanut tuotteen vaikutuskohdistuksen ihon tasolta myös mielen, tunteiden ja sielun tasolle. Solution botanique -öljyjen luvataan toimivan aromaterapeuttisina, mielialaan ja tunnetasolle vaikuttavina hoitotuotteina, minkä lisäksi ne toimivat myös energiakehon ja chakrojen tasolla.

Ihon suhteen kolmen öljyn välillä ei korosteta perinteistä kuiva-rasvainen-herkkä -jaottelua. Kaikkien öljyjen sanotaan tehostavan ihon puhdistautumis- ja uudistumiskykyä, ravintoaineiden saantia sekä veren- ja nestekiertoa, minkä vuoksi harmaa, epätasainen ja -sävyinen sekä veltto ja roikkuva iho saavat uutta eloa. Kaikki vahvistavat ihon omaa lipidikalvoa, jolloin solutoiminta optimoituu, iho vahvistuu ja ennenaikainen ikääntyminen hidastuu. Fleur vibrante on hiukan kevyempi öljy kuin Calendula, joten voisi yksinkertaistaa, että Calendula on kuivalle ja Fleur vibrante normaalille ja sekaihoon taipuvaiselle iholle sopivampi. Comfrey-öljy sopii Solution botanique -öljyjen perusvaikutusten lisäksi erityisesti iholle, joka on taipuvainen tukkoisuuteen ja epäpuhtauteen sekä pigmentaatioon.

Solution botanique -linjan kohdalla kannattaa katsoa hiukan pintaa syvemmälle ja perehtyä tuotteiden energeettisiin ominaisuuksiin. Ne eroavat toisistaan enemmän kuin ihovaikutukset.

solution botanique calendula

Calendula
Calendulan sisältämä nerolin, kamomillan, kehäkukan, kurkuman ja porkkanan eteeriset öljyt auttavat energeettisten ominaisuuksiensa avulla yksilöä pääsemään syvemmin kosketuksiin oman, syvän itsen kanssa. Öljy auttaa vahvistamaan omaa, sisältä nousevaa voimaa ja opettaa tunnistamaan sen eri puolia. Se auttaa kirkastamaan ja sanoittamaan haaveita ja tavoitteita sekä auttaa toteuttamaan niitä. Kokonaisuudessaan se vahvistaa luottamusta elämän kulkuun ja etenemiseen.

Calendula auttaa pääsemään käsiksi syvään juurtuneihin henkisiin haavoihin, käsittelemään ne ja päästämään niistä irti. Se auttaa löytämään ydinkohtia, joissa oma jumittuneisuus, tukkoisuus ja vastahankaisuus asuvat ja helpottaa niiden taakse jättämistä sekä eteenpäin menemistä.

Calendula on kuin pullotettua aurinkoa. Se sopii jokaiselle, joka kärsii kylmistä ja pimeistä talvista ja kokee elävänsä vasta, kun aurinko paistaa.

Chakratasolla Calendula tukee erityisesti solar plexus- ja sydänchakran toimintaa. Se vahvistaa maksan meridiaanin toimintaa. Tuoksu on mahtava, samaan aikaan lämmin, pehmeä ja hitusen kirpeä.

solution botanique comfrey

Comfrey
Comfrey-öljyn energeettisen vaikutuspiirin rakentavat pääasiassa laventelin, nerolin, olkikukan ja frankincensen eteeriset öljyt. Ne auttavat löytämään tasapainon ja säätelemään vastakkaisten ääripäiden eri suuntaan vetäviä voimia. Polarisaatio menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden, älyllisyyden, tunteiden ja fyysisyyden sekä yksityiskohtien ja laajemman kokonaisuuden pehmenee ja saa monipuolisempia sävyjä. Tämä laajempi, ei-polarisoitunut näkemys olevasta poistaa esteitä paranemiselle ja itsen näkemiselle laajassa, hyväksyvässä valossa. Öljy auttaa tuomaan harmoniaa ja myötätuntoa jäykkyyden ja erillisyyden keskelle. Tämän kokonaisuuden myötä itsetuntemus ja itseilmaisu helpottuvat ja ihminen pehmenee.

Comfrey auttaa tutustumaan yksilön kätketympiin puoliin ja rohkaisee katsomaan sen monia puolia rohkeasti ja pelottomasti. Öljy auttaa pääsemään eroon henkisestä jumittuneisuudesta, pakkomielteistä ja addiktioista vähentämällä pelkoa, joka nousee usein esille muutoksen kynnyksellä. Se auttaa ymmärtämään, että vanhat traumat kuuluvat menneisyyteen eikä niiden tulisi antaa säädellä valintojamme enää nykyisyydessä. Comfrey auttaa kurkistamaan omien raja-aitojemme toiselle puolelle ja auttaa meitä tekemään ratkaisuja kaikki on mahdollista -periaatteen mukaan, ilman itse keksimiämme, usein päämme sisällä olevia rajoitteita.

Chakratasolla Comfrey vaikuttaa erityisesti juuri- ja kruunuchakrojen toimintaan. Se vahvistaa maksan, pernan ja haiman meridiaaneja. Pienenä lisäkuriositeettina todettakoon, että öljyn nimi, Comfrey, tarkoittaa käännettynä rohtoraunioyrittiä, jota tämä öljy pitää sisällään roimasti.

solution botanique fleur vibrante

Fleur vibrante
Fleur vibrante on In Fioren ensimmäinen tuote, koko sarjan ydin ja ylipapittaren kruunua kantava öljy. Siinä yhdistyvät useat erilajikkeiset jasmiinin kukat.

Energeettisiltä ominaisuuksiltaan Fleur vibrante on täynnä lämpöä ja puhtautta. Se on tehokas harmonisoija, joka auttaa tuomaan sisäiset impulssit näkyviksi ja synnyttää tätä kautta sitä, mitä itse tahdomme saada aikaan. Fleur vibrante auttaa vahvistamaan yksilön omaa tahtoa, itsetuntemusta, itsevarmuutta ja intuitiota. Näiden kautta se auttaa löytämään omia, itselle sopivia kanavia itseilmaisuun ja luovuuteen. Pelot, ahdistuneisuus ja haavoittuvaisuus kevenevät ja turvallisuuden tunne ja yhteys omaan kehoon sekä aisteilla koettavaan nautintoon lisääntyy. Sensuaalisuus ja aistillisuus tulevat luontevaksi osaksi omaa minää ja aistimaailmaa.

Fleur vibrante pehmentää rinnan ja yläkehon alueella olevaa jäykkyyttä ja tiukkutta, mikä johtuu usein stressistä ja ahdistuksesta ja ilmenee hengityksen pinnallisuutena, fyysisenä ja psyykkisenä yliherkkyytenä sekä kasvojen ja leuan alueen jäykkyytenä.

Chakratasolla Fleur vibrante yhdistyy juuri-, sakraali- ja kruunuchakroihin. Öljyn tuoksu on jumalainen. En ole useinkaan jasmiinintuoksuisten juttujen perään mutta tämä – oh.my.god. Raikas, keveä, heleä – voisin uida tässä.

solution botanique firmante

Firmante solution
Firmante solution on Solution botanique -linjan neljäs öljy, joka on tarkoitettu jaloille aina jalkapohjista pohkeisiin ja reisiin sekä lantiolle saakka. Punahatun, fenkolin, sinimailasen, voikukan ja hevoskastanjan tehokkaat kasviuutteet tehostavat kehon verenkiertoa ja napakoittavat kudosta. Sypressi- ja mustakuusiuutteet stimuloivat veren- ja nestekiertoa, jolloin kuona-aineet ja turvotus pääsevät poistumaan kehosta. Tämä näkyy ihossa verkkomaisten pintaverisuonien ja selluliitin vähenemisenä. Firmante virkistää väsyneitä ja raskaita jalkoja. Öljy imeytyy välittömästi ja jättää ihon samettisen hohtavaksi.

Energeettisiltä ominaisuuksiltaan Firmante keskittyy asioiden toteuttamiseen ja eteenpäin menemiseen. Erityisen hyödyllinen se on silloin, jos vanhasta irtipäästäminen on vaikeaa ja tahmeaa. Firmante auttaa löytämään kunkin omat, sisäiset voimavarat ja innostavat tekijät sekä tasapainottaa ja maadoittaa kehon ja mielen. Tällöin eteenpäin meneminen tapahtuu kuin itsestään, ilman ylimääräistä tai pakonomaista yrittämistä. Firmanten sisältämistä eteerisistä öljyistä saattaa löytyä apu suruun ja eristäytymisen tarpeeseen. Jos koet, että kaipaat yhteyttä omiin syvempiin arvoihisi, olemisen tarkoitukseen ja itsearvostukseen, kannattaa koettaa Firmantea sekä keholle levitettynä että aromaterapeuttisena lääkkeenä meditaation yhteydessä. Öljy resonoi erityisesti kurkku- ja sakraalichakran kanssa.

Öljyjen käyttö
Iso pakkauskoko mahdollistaa Solution botanique -öljyjen käytön monipuolisesti useammassa käyttötarkoituksessa. Käytä öljyjä kasvoille, vartalolle, meditaatioapuna ja aromaterapeuttisena hoitoöljynä – mahdollisuuksia on loputtomiin. Käyttö kasvoöljynä on selvää pässinlihaa, mutta tämän lisäksi voit käyttää öljyä kasvovoiteesi tai -seerumisi joukossa antamaan niille lisää tehoa. Lisäbuusti parantaa varsinaisen tuotteen kiinteytys- ja kosteutuskykyä.

solution botanique

Koko kehon öljynä annat vartalollesi ylellistä ja tehokasta aromaterapeuttista hoitoa. Itse käytän öljyä etenkin yläkeholle – käsille, vatsalle ja rinnoille. Sääriin holvaan Fur oilia ja reisille ja lantiolle plus pepulle Firmante solution -öljyä. Kuulostaa monimutkaiselta mutta tämä setti tulee tehtyä siksi, että kaikkien vaikutus todella tuntuu. En yhtään innostu siitä että jokaiselle kropan osalle olisi oma tuote vain siksi että hoito olisi täsmempää – tekemällä tehty monimutkaisuus ei houkuttele. Yksinkertaisemminkin pärjää hienosti, mutta itse tunnen Firmanten ja Solution botanique -öljyjen energeettiset ominaisuuserot niin selvästi, että haluan käyttää nämä kaikki erikseen.

Öljyt ovat erinomaiset meditaatioharjoituksen apuna. Levitä kolme tippaa valitsemaasi öljyä ranteisiisi ja hiero niitä hetken ajan toisiaan vasten. Voit hieroa öljyä myös sen chakran kohdalle, jonka toimintaa tahdot vahvistaa. Tuoksuta öljyä hengittämällä syvään kymmenen sekunnin ajan, hengitä sitten ulos hitaasti kymmenen sekunnin ajan. Toista viisi kertaa ja jatka meditaatioharjoituksellasi.

Kokeile Solution botanique -öljyjä, jos olet kosmetiikkahifistelijä ja Vintnerit, Kyprikset ja Mayn öljyt ovat sinulle tuttuja. Saatat hyvinkin löytää uuden suosikkisi! Ison pakkauskoon ja siitä johtuvan riittoisuuden vuoksi kuukausitasolla kohtuulliseksi laskeva hinta mahdollistaa superlaadukkaan öljyn käytön myös niille, jotka eivät halua käyttää massiivisia rahoja kosmetiikkatuotteisiinsa. Kertarysäys voi kirpaista, mutta öljyvarainnot on turvattu puoleksi vuodeksi eteenpäin. Jos omaan energeettiseen maailmaan tutustuminen houkuttelee on Solution botanique -linja ihana lisä meditaatioihin. Nautinnollisia tutustumishetkiä!

solution botanique1

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Postikulut veloituksetta yli 100 e arvoisiin tilauksiin! Piilota tämä ilmoitus