Lahjavinkit helppoon ja ylelliseen jouluun

Joulu, se on ihmisen parasta aikaa. Kuuntelen ensimmäiset joululaulut syyskuun hujakoilla ja lokakuussa lähes kaikki joululahjat on hankittu. Marras- ja joulukuu ovat vuoden festiiveintä aikaa, mikä omalla kohdallani tarkoittaa glögiä, kynttiläfiilistelyä ja pimeän ajan hyggeilyä ystävien kesken tai minä ja kissat -kokoonpanolla. Nykyisin vietän joulut pääasiallisesti yksikseni ja sukellan omaan muutaman päivän kestävään maagiseen ajattomaan pumpulimaailmaani, josta ei onneksi ole kiire pois, siitä pitävät välipäivät ja uuden vuoden juhlajatkumo huolen.

Tiedän olevani hc-joulutunnelmoija. Jos joululahjat tuntuvat kryptisiltä tai pakkopullalta, niin ole hyvä, olen koonnut pienen oppaan josta saatat löytää etsimäsi. Eikä ole kiellettyä listata omia suosikkejaan joulupukin listalle siinä toivossa, että saisi itse avata kääreistä sen ihanimman paketin 🙂

joulu20

Vartaloöljyt ovat aina varma lahjaidea kaikille naispuoleisille lahjansaajille. Olipa kyseessä tyttöystävä, äiti, sisko tai ystävä, tulevat nämä takuuvarmasti käyttöön ja ihana ylellinen öljy ilahduttaa päivittäin.

de Mamiel Revitalizing body serum on hurmaa sisällöllään, pakkauksen ulkonäöllä sekä öljyn joukossa olevilla pienenpienillä kimallehippusilla. Tämä öljy ei poksauta budjettia mutta on superylellinen. Pehmeä, kevyen kukkainen tuoksu hemmottelee aisteja.

Kypris Body elixir käärii kehon täyteläiseen kosteuteen, silkkimäiseen huntuun ja pehmeän kirpsakkaan nerolin tuoksuun. En keksi ketään joka ei rakastuisi tähän vartaloöljyyn. Se on luksusta pakkaustaan myöten.

Ylellinen kasvoöljy nostattaa lukuisia aah- ja ooh-huokailuja. Seuraavat öljyt sopivat useimmille ihoille ja jopa vaativimpaankin makuun.

Vintner’s daughter – “the face oil to end all face oils”, kuten Into the gloss totesi. Jos haluat satsata lahjaan etkä tiedä millainen saajan iho on, älä turhaa arvo – valitse Vintner ja olet valinnut oikein.

joulu14

de Mamiel kausiöljy on hiukan edullisempaa öljykategoriaa, mutta sitä ei tuotteen laadusta ja pakkauksen kauneudesta voisi päätellä. Sarja tekee kasvoöljyt vuodenaikojen mukaan. Tällä hetkellä myynnissä on Autumn oil, syysöljy, ja joulukuun puolella uusi talviöljy on ostettavissa. Jos haluat antaa lahjaksi talviöljyn, laitathan minulle viestiä ja varaan sen sinua varten – näin uutukainen ei vahingossakaan mene sivu suun.

In Fiore Fleur vibrante face balm – iholla pehmeäksi, hyvin imeytyväksi mutta täyteläiseksi kasvoöljyksi sulava balmi on kokoonsa nähden hämmästyttävän edullinen. Tässä on kaikki mitä ihonhoidolta suppeimmillaan voisi kaivata: yksi tuote hoitaa silmänympärykset, kasvot, kaulan ja dekolteen. Ravitseva tuote toimii niin korppukuivikselle kuin tukkeutumiseen taipuvalle hipiällekin.

joulu12

May Lindstrom Youth dew – Mayn jokainen tuote on itsessään kuin rakkaudella tehty luksuslahja. Youth dew sopii jokaiselle ja on kaunis kuin koru. Annat itse tuotteen lisäksi ripauksen Mayn taikaa, jonka hän selittämättömästi saa integroitua tuotteisiinsa niin että kaiut tuntuvat kotikylppärissä tapahtuvissa iltarituaaleissa saakka.

Naamioita ei voi koskaan olla liikaa. Valitse tämä vaihtoehto jos tiedät lahjan saajan rakastavan kosmetiikkaa ja jos tiedät, että maskit menevät käyttöön eivätkä jää hyllylle pölyttymään.

joulu10

May Lindstrom Honey mud – suklaavanukkaan tuoksuinen ja näköinen hunajasavi, joka kirkastaa, rauhoittaa ja tasapainottaa ihon. Jos haluat täydellisyyttä naamiopurkissa, on tämä valintasi.

de Mamiel Brightening cleanse & exfoliate -kuorinta on jännittävä jauhemainen ja taivaallisesti raakasuklaalle tuoksuva kuorintanaamio, joka sopii herkimmillekin hipiöille. Tätä voi käyttää joko hellänä kasvokuorintana tai kirkastavan kiinteyttävänä detox-naamiona, joka ei savipohjastaan huolimatta kuivata.

joulu11

Kypris Glow philtre on tuhkimonaamio, jonka tehokkuus on vertaansa vailla. Jos lahjan saaja arvostaa eleganttia minimalismia, on tässä valintasi.

Rakkaalle tai hyvin läheiselle ystävälle voit miettiä intiimimpää lahjaa. Yoni crystal ja Fur oil muodostavat sellaisen kombon, että posket saattavat punehtua – hyvällä tavalla. Yoni crystal -kivi on ekologisesti käsitelty kristalli, joka on tarkoitettu lantionpohjan lihasten jumppaukseen ja naisellisten lady partsien upeuden juhlimiseen. Kristallipöly antaa kokonaisuuteen maagisen hippiviban ja kokonaisuudesta jää ihanan kutkutteleva maku. Fur oil on puolestaan intiimialueen karvoituksen ja ihon hoitoon kehitetty öljy, joka estää sisäänkasvaneiden karvojen syntymistä ja auttaa juhlimaan feminiinistä ainutlaatuisuutta. Skippaa iänikuiset alusvaatteet ja hanki tänä vuonna jotain hiukan persoonallisempaa! Olen lanseerannut sekä kristallit että Fur oilin vasta ihan hetki sitten, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet oikeasti yllättää lahjan saaja.

joulu2

Jos tunnet lahjan saajan maun hyvin, hanki hänelle luonnollinen ja elegantti parfyymi. Abel odour valmistaa ylellisimmät ja laadukkaimmat luonnonkosmetiikan tuoksut eleettömän yksinkertaisissa pakkauksissa. Golden neroli ja Cobalt amber ovat valikoimani suosituimmat tuoksuvaihtoehdot ja ovat tämän vuoksi aika varmoja tärppejä.

joulu22

Jos the lahja ei löydy kosmetiikan parista, kannattaa kurkata seuraaville sivuille:

joulu23

Hanna Stoltin uusi kirja, Vegetalvi, hurmaa kauneudellaan ja monipuolisuudellaan. Kirjasta löytyy joulureseptien lisäksi terveellisiä ja helppoja kasvisohjeita, joiden pariin olen itse hakeutunut monessa eri kohdassa. Lämmin suositus äidille, ystävälle tai omilleen muuttaneelle nuorelle.

Cilla’sista löydät kauneimmat ja erehtymättömällä maulla kuratoidut lifestyle-tuotteet jotka sopivat käytännössä jokaiselle. Ihanasti pakatut teet ja herkut toimivat ihmiselle, jolla on jo kaikkea ja jolle tavarayllätykset ovat kauhistus. Vaikka Cilla’s valmistaakin tyylikkäimmät siivoustuotteet, ne kannattaa joululahjojen kohdalla jättää hyllyyn ja valita jotain hiukan hemmottelevampaa.

joulu haldin

Haldin on pieni suomalainen vaatemerkki, joka tekee hauskojen ja überlaadukkaiden vaatteiden lisäksi veikeitä koruja. Näitä bongasin esimerkiksi Christmas garage -kausikaupasta Aleksanterinkadulla, minkä lisäksi merkin oma verkkokauppa myy koko valikoimaa. Uskoakseni brändin power lady, suloinen Leena, löytyy isoimmista joulumyyjäisistä Haldinin kojulta – käy moikkaamassa ja plaraile, josko lahjan saajaa miellyttäisi eniten vaikkapa kaulakoru koalan, merihevosen tai päivänvarjojen muotoisena.

Jos haluat panostaa, saattaa Kasperilta löytyä loppuelämän kestävä lahja. Brändin eettiset nahkalaukut tehdään Suomessa pitkän linjan käsityöläisten toimesta ja korkealaatuinen nahka tulee Ruotsista. Vink vink, joulumarkkinoille on tulossa uusi foldtop-reppu! Olen ollut A4-olkalaukun omistaja reilun vuoden verran ja on kiva ajatella, että tämän kanssa kuljetaan vielä eläkkeelläkin.

joulu kasperi

Aineettomien lahjojen puolella hoitolahjakortit ovat ikiklassikko. En itse myy niitä ollenkaan täyden ajanvarauskalenterini vuoksi, mutta katso Kauneushoitola Sara H:n, Jolie span ja Ihohoitola Lupauksen vaihtoehdot. Jos haluat ylellistä hemmottelua, kurkkaa Kämp span hoitovaihtoehdot – bonarina lahjan saaja saa hyödyntää ylellistä kylpyläosastoa höyrysaunoineen. Kulttuurinnälkäiselle hyvä vinkki on Museokortti, jota vinguttamalla saa nautiskella taide-elämyksistä vaikka joka viikko.

Stressitöntä joulunalusaikaa sinulle! Sytytä kynttilä, lämmitä kuppi glögiä ja laita Coldplayn Christmas lights soimaan. Toivotan sinulle lämpimiä ajatuksia loppuvuoteesi.

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Postikulut veloituksetta yli 100 e arvoisiin tilauksiin! Piilota tämä ilmoitus