Fur oil – öljyä intiimialueillesi

Fur oil on uusin tulokas Liinu’n organic beautyn valikoimassa. Lanseerasin hetki sitten tällä hetkellä lähes loppuunmyydyt Yoni crystals -pimppikivet ja toki niiden seuraksi tarvitaan pimppiöljy! Näennäiseltä turhakkeelta kuulostava nimi kätkee sisäänsä nerokkaan tuotteen, joka sopii koko kehon karvoitusalueille, sääristä hiuksiin. Näyttelijä Emma Watson vannoo Furin nimeen ja sai aikaan pienen nettikohun kertoessaan suosikkituotteestaan.

Bye bye sisäänkasvaneet karvat
Fur on hiukan kieli poskessa nimetty öljy (fur=turkki – jep, tarkoitetaan turkkia down there), jonka keskeinen funktio on vähentää karvojen sisäänkasvua. Jokaisella, joka on pyrkinyt siistimään luonnon suomaa karvoitustaan säärissä, kainalossa tai bikinialueella, on varmasti kokemusta nyppyläisestä, ärtyneestä ihosta ja sisäänkasvaneista karvoista. Olitpa sitten sheivaaja, sokeroija, vahaaja tai epiloija, on tältä ilmiöltä melkein mahdoton välttyä. Fur toimii antibakteerisena kosteuttajana, joka pitää karvatupen alueen pehmeänä, toimivana ja aukinaisena, jolloin karvat kasvavat jäämättä blokkiin sarveistuneen ihon alle. Öljy pehmittää myös itse karvaa. Jos haluat pitää intiimialueellasi muutakin kuin pelkkää ihoa, tekee Fur oil karheasta kiharasta karvasta pehmoisen silkkistä.

fur1

Olen kärsinyt nyppyläisistä sääristä niin kauan kuin muistan, jopa siinä määrin, että kesällä en koe oloani kovinkaan mukavaksi lyhyessä hameessa tai shortseissa. Selluliitille haistatan pitkät mutta säärien punaiset, koholla olevat pilkut ovat olleet herkkä paikka. Onneksi niistä voi päästä eroon, sen on uuden Fur oil -trion testaaminen todentanut! Ongelman hoitaminen vaatii kärsivällistä ja päivittäistä hoitoa, ihan kuten kasvojen harmitustenkin hoidossakin, mutta palkitsee.

Rakasta ja hoida naisellisuuttasi
Pidän sarjan luojakolmikon, Emily ja Laura Schubertin sekä Lillian Tungin, feministisestä ajatuksesta joka kulkee Fur oilin ihonhoitoajatuksen rinnalla. Sarjan naiset ihmettelevät, miksi intiimikarvoitusta pidetään nolostuttavana, likaisena tai sellaisena, josta ei sovi puhua. Meillä kaikilla on pimppikarvoitusta ja suuri osa käsittelee tai hoitaa aluetta jollakin tavoin. Miksi olen itsekin levittänyt vartaloöljyn säärille, reisille, pepulle ja käsille mutta skipannut melkein koko torson etuosan?

fur3

Itselleni Fur oil on ollut oman feminiinisyyteni korostaja ja jotain, jolla välitän itselleni viestiä naisellisuuteni ja itsehoidon tärkeydestä. Öljyn viesti ei ole eroottinen vaan hoivaava ja hellivä. Fur oilin kohdalla toivon erityisesti, että kukaan ei ala käyttää tuotetta pelkolähtöisesti, ajatellen, että öljyilyn myötä “huono” muuttuisi hyväksi. Kaikki on jo valmiiksi kaunista, mutta jos lisähoito tuntuu ajatuksena houkuttelevalta, go for it.

Fur oil
Sarjan ydintuote on Fur oil, raikkaan sitruksiselta tuoksuva öljy, jota voit sivellä vartaloöljyn tavoin kaikille karva-iho-alueille. Holvailen tätä sääriin, bikinialueelle ja hiuksiini (öljy ei lätistä edes ohuita kutreja!), mutta toki tätä voisi käyttää parralle, rintakarvoihin, kulmakarvoihin tai kainaloihinkin. Kannattaa muistaa, että öljy pehmittää ihon ja karvatupen ohella itse karvaa ja tekee pörröisestä, jouhimaisesta hiuksesta pehmeää ja silkkimäistä.

fur2

Vaikka sarja on suunniteltu intiimialueelle, on Fur oilista tullut suosikkituote miespuolisten testikaniinieni joukossa. Pahvipakkauksessa täsmennetään tuotteen olevan ”for pubic hair” (intiimikarvoitukseen), mutta armeliaasti kyseinen teksti on jätetty pois itse öljypurkin kyljestä. Vaikka miehen maskuliinisuuden ei soisi olevan kiinni for men -tekstistä, voisi pimppiöljy-tekstin päivittäinen tuijottelu olla hiukan haastavaa.

Pullo on jumalaisen kaunis ja sen pullea pallomainen muoto tekee siitä yhden kylppärin kaapin helmistä. Käytössä vähemmän on enemmän: muutama tippa ohutta, nopeasti imeytyvää öljyä riittää pitkälle eikä se tahraa alusvaatteita vaikka pukisit päällesi pikaisesti ihonhoidon jälkeen.

Fur Ingrown concentrate
Jos kananlihamainen nyppymäisyys on todella ongelma tai jos ihosi ärtyy karvanpoiston jälkeen, kannattaa turvautua Fur oilin toiseen tuotteeseen, Ingrown concentrate -tiivisteeseen. Se on seerumimaisempi, aktiiviaineiltaan tiiviimpi öljy, jota riittää hyvin vähäinen määrä ongelma-alueille eli etenkin kohtiin, jossa karvat ovat taipuvaiset kasvamaan sisäänpäin. Vaikka öljyä levittäisi herkälle bikinialueelle ei iho hermoile.

fur ic

Kuorinta on tärkeää, kun halutaan hoitaa sisäänkasvaneita karvoja. Kannattaa scrubbailla vaikkapa Patykan Marine crystals -kuorinnalla kerran pari viikossa, ja käyttää Ingrown concentraten mukana tulevaa sormikokoista kuorintakinnasta joka suihkun yhtyedessä ongelma-alueille. Sääret kestävät enemmän hinkkausta, bikinialue hiukan vähemmän.

Stubble cream
Jos et ole öljyjen perään ja pidät enemmän vartalovoiteesta, on Furin Stubble cream sinua varten. Se sopii erityisen hyvin ihoalueille, joista karvoitus on poistettu kokonaan, kuten säärille, kainaloille ja käsivarsille. Voide on ykkösvaihtoehto etenkin, jos höyläät karvoituksen. Siinä olevat ainesosat pehmentävät sänkeä ja tekevät siitä vähemmän tikkuista ja kovaa. Tämän vuoksi miehet, huomio – Stubble cream on erinomainen parranajon jälkeen aftershavena!

fur sc

Mielestäni jokainen Furin tuote puolustaa omaa paikkaansa. Ingrown concentrate toimii hankalimmille sisäänkasvaneiden karvojen ihoalueille hc-paikallishoitona, Fur oil toimii yleisöljynä karvalle ja ajellulle iholle ja Stubble cream viimeistelee kuivimmat karvattomat ihoalueet, kuten sääret. Koko hoitoon ei montaa minuuttia päivässä kulu, mutta on ihana silitellä sileitä sääriä ja fiilistellä pehmeää, silkkistä karvoitusta entisen tikkuisen karhean sängen sijaan.

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Postikulut veloituksetta yli 100 e arvoisiin tilauksiin! Piilota tämä ilmoitus